He ʻokoʻa ʻiʻo i nā hoe ʻo Pickleball?

ʻAe, aia ka ʻokoʻa o nā hoe pilahi.Hiki mai nā hoe Pickleball i nā mea like ʻole, nā ʻano, nā paona, a me nā nui, a hiki i kēia mau mea ke hoʻololi i ka manaʻo o ka hoe, hana, a hopena i kāu pāʻani.

He ʻokoʻa maoli nō ka hoe ʻana i nā hoe pōlele

ʻO kahi laʻana, ʻoi aku ka kaumaha o nā hoe lāʻau a hāʻawi i ka mana liʻiliʻi ma mua o nā hoe composite a me graphite.ʻOi aku ka māmā o nā hoe huila a hāʻawi i kahi kaulike maikaʻi o ka mana a me ka mana, ʻoiai ʻo nā hoe graphite ka māmā a hāʻawi i ka mana nui loa.
Hiki i ke ʻano a me ka nui o ka hoe ke hoʻopili i kāu pāʻani.Hiki i ka hoe ākea ke hāʻawi aku i kahi pānaehana nui aʻe a ʻoi aku ka mana, ʻoiai ʻo ka hoe haiki hiki ke hāʻawi i ka hoʻololi a me ka wikiwiki.
Hiki ke hoʻololi i ke kaumaha o ka hoe.Hāʻawi ka hoe ʻoi aku ka ikaika, akā hiki ke luhi ke hoʻohana no ka manawa lōʻihi.ʻOi aku ka maʻalahi o ka hoe māmā, akā ʻaʻole hiki ke hāʻawi i ka mana nui.
ʻO ka hope loa, hiki i nā ʻokoʻa o nā hoe pilapi ke hoʻopilikia i kāu pāʻani, no laila he mea nui e koho i kahi hoe i kūpono i kou ʻano pāʻani a me kou pae akamai.He mea nui nō hoʻi e hoʻāʻo i nā hoe ʻokoʻa a ʻike i ka hoe i kūpono iā ʻoe.


Ka manawa hoʻouna: Apr-17-2023